Gardoş: Îmi doresc ca la meciul cu Liverpool să avem stadionul plin

Jucătorul stelist Florin Gardoş a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că şi-a dori ca la meciul cu Liverpool stadionul să fie plin şi speră într-un rezultat favorabil în întâlnirea contând pentru etapa a V-a a grupei K a Ligii Europa.

13 afișări
Imaginea articolului Gardoş: Îmi doresc ca la meciul cu Liverpool să avem stadionul plin

Gardoş: Îmi doresc ca la meciul cu Liverpool să avem stadionul plin (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

"Ne aşteaptă un meci foarte dificil, împotriva unui adversar titrat. Nu ne va fi uşor să luăm punct sau puncte, însă sperăm într-un rezultat favorabil şi să ne calificăm. Calificarea în primăvara europeană ar reprezenta o performanţă extraordinară atât pentru suporteri cât şi pentru echipă. Ne-am bucura foarte mult, chiar dacă nu vom reuşi să câştigăm mâine, însă cu o victorie la Napoli putem să ne calificăm. M-aş bucura să fie cât mai mulţi suporteri la această partidă pentru că la astfel de meciuri Steaua a jucat foarte bine. Ne dorim ca măcar o dată în acest sezon să avem stadionul plin", a declarat Gardoş.

Florin Gardoş a afirmat că, în mod sigur, meciul cu Liverpool este cel mai important din cariera sa.

Partida Steaua - FC Liverpool, contând pentru etapa a cincea a grupei K a Ligii Europa, se va disputa, joi, de la ora 20.00. Meciul va fi transmis în direct de Pro TV. În tur, "cormoranii" s-au impus cu scorul de 4-1.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici