Gardoş, pe lista stranierilor pentru meciul cu Grecia

Fundaşul Florin Gardoş, care a semnat, joi, un contract cu gruparea Southampton, a fost inclus de selecţionerul Victor Piţurcă pe lista stranierilor convocaţi de principiu pentru partida României din deplasare cu Grecia, prima din preliminariile Euro 2016, informează site-ul oficial al FRF.

82 afișări
Imaginea articolului Gardoş, pe lista stranierilor pentru meciul cu Grecia

Gardoş, pe lista stranierilor pentru meciul cu Grecia (Imagine: Alexandru Hojda/Mediafax Foto)

Cei 13 jucători care evoluează în străinătate şi care au primit, joi, faxuri de convocare sunt: Costel Pantilimon (Sunderland), Ciprian Tătăruşanu (Fiorentina), Gabriel Tamaş (Watford), Vlad Chiricheş (Tottenham), Dorin Goian (Asteras), Cosmin Moţi (Ludogoreţ), Dragoş Grigore (Toulouse), Răzvan Raţ (PAOK Salonic), Mihai Pintilii (Al Hilal), Gabriel Torje (Konyaspor), Alexandru Maxim (VfB Stuttgart), Bogdan Stancu (Genclerbirligi), Ciprian Marica (Konyaspor).

FRF menţionează că faxurile de confirmare a convocărilor vor fi trimise la 29 august.

Echipa naţională a României întâlneşte, la 7 septembrie, de la ora 21.45, pe Stadionul Karaiskakis din Pireu, selecţionata Greciei, în prima etapă a grupei F a preliminariilor Campionatului European din 2016.

Florin Gardoş a semnat, joi, un contract valabil până în 2018 cu Southampton. Steaua va primi pentru fundaş 6,8 milioane de euro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici