Gareth Barry va fi căpitanul Angliei la meciul amical cu Ghana

Mijlocaşul formaţiei Manchester City Gareth Barry va fi căpitanul Angliei la meciul amical cu reprezentativa Ghanei, de marţi, pe de Wembley, informează AFP.

5 afișări

Barry a primit banderola de căpitan după de selecţionerul Fabio Capello i-a permis lui John Terry să se întoarcă la Chelsea, echipa sa de club.

Pe lângă Terry, după meciul cu Ţara Galilor, au mai fost trimişi acasă şi Frank Lampard, Ashley Cole, Wayne Rooney şi Michael Dawson, astfel că Barry, care nu a jucat cu galezii, a devenit cel mai experimentat jucător din echipă şi cel care va purta banderola.

"Barry va fi căpitan. El a jucat toate meciurile cu mine în afară de ultimul. Este un bun jucător şi un bun căpitan", a afirmat Capello.

În cei trei ani de când conduce Anglia, Capello a folosit şapte jucători diferiţi pentru postul de căpitan.

Barry a mai fost căpitanul Angliei în repriza a doua a meciului cu Trinidad şi Tobago, în iunie 2008 şi apoi pentru câteva minute la meciurile cu Egipt şi Danemarca.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici