Gaţu: Antrenorul Gheorghe Tadici nu va mai conduce naţionala

Preşedintele Federaţiei Române de Handbal, Cristian Gaţu, a declarat, joi, agenţiei MEDIAFAX, după înfrângerea, cu scorul de 36-34, din meciul cu Franţa, că antrenorul Gheorghe Tadici nu va mai rămâne la conducerea reprezentativei feminine de handbal a României.

32 afișări
Imaginea articolului Gaţu: Antrenorul Gheorghe Tadici nu va mai conduce naţionala

Gaţu: Antrenorul Gheorghe Tadici nu va mai conduce naţionala (Imagine: Mediafax Foto)

"Nu am cuvinte după acest meci. E urât de tot ce s-a întâmplat. Acum mă îndrept spre echipă, vreau să am o discuţie privată cu toate jucătoarele. Ştiu că e prea târziu să am această discuţie, dar trebuie să mă gândesc şi la viitorul acestei echipe. Cert este că antrenorul Gheorghe Tadici nu va mai conduce naţionala, contractul său expirând în 31 august", a spus Gaţu.

Cristian Gaţu a precizat că în prezent nu are nicio variantă pentru postul de antrenor al naţionalei feminine. "O să vorbesc cu directorul tehnic al reprezentativei, Remus Drăgănescu, să căutăm varianta cea mai potrivită", a adăugat preşedintele FR Handbal.

Naţionala de handbal feminin a României a fost învinsă, joi, de echipa Franţei, după patru reprize de prelungiri, cu scorul de 36-34 (12-13, 27-27, 4-4, 5-3), în turneul pentru locurile 5-8, urmând a întâlni selecţionata Suediei în disputa pentru clasarea pe locul şapte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici