Gaţu: Sunt foarte fericit, am fugit în teren să le pup pe toate!

Preşedintele FR Handbal, Cristian Gaţu a declarat, duminică, pentru MEDIAFAX, la finalul meciului câştigat de România în faţa Danemarcei, la CE din Macedonia, că de mult timp nu a fost atât de fericit şi că, din punctul său de vedere, victoria cu nordicele a fost ca o finală de Campionat European.

15 afișări
Imaginea articolului Gaţu: Sunt foarte fericit, am fugit în teren să le pup pe toate!

Gaţu: Sunt foarte fericit, am fugit în teren să le pup pe toate! (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

"Nu mai pot de bucurie. Sunt fericit şi mândru că avem o asemenea echipă, fete care ştiu să se susţină cu adevărat. Victoria de astăzi a fost cea mai grea, din punctul meu de vedere o adevărată finală de Campionat European. Mă bucur că fetele ştiu să revină, chiar dacă au fost şi momente mai slabe. Azi au ieşit la rampă Lecuşanu şi Amariei, dar în altă zi vor fi altele, pentru că au învăţat sau reînvăţat să se ajute şi să se bucure împreună. Mi-a plăcut şi curajul antrenorului Voina de a face schimbările de pe final. Când s-a terminat meciul am fugit în teren să le pup pe toate fetele!", a declarat Cristian Gaţu.

Preşedintele FRH a mai spus că după victoria cu Danemarca, fetele vor primi un cadou mai special. "Le vom scoate în oraş, la o cină mai specială. Să stăm şi noi împreună în alt loc decât hotelul. Merită o trataţie specială".

Naţionala va pleca luni spre Ohrid, unde marţi va debuta în compania Spaniei, în grupa principală I.

Programul meciurilor în grupa principală I, a României, la CE din Macedonia

Naţionala de handbal feminin a României s-a calificat cu punctaj maxim în grupa principală I, duminică, la CE din Macedonia, în care va juca, în ordine, cu Spania, Ucraina şi Norvegia.

Reprezentativa tricoloră a obţinut şase puncte, maxim, din cele trei partide cu Ungaria (27-21), Franţa (30-25) şi Danemarca (27-25). Conform regulamentului s-a calificat în grupa principală cu punctajul acumulat împotriva celorlalte două echipe calificate, adică Danemarca şi Ungaria, totalizând patru puncte şi fiind, totodată liderul grupei I înaintea debutului partidelor.

Programul grupei I este următorul:

9 decembrie – România-Spania, Danemarca-Norvegia, Ungaria-Ucraina

10 decembrie – România-Ucraina, Ungaria-Norvegia, Danemarca-Spania

11 decembrie – Danemarca-Ucraina, Ungaria-Spania, România-Norvegia.

Citeşte şi:

România, a treia victorie consecutivă la CE din Macedonia

România, singura echipă cu punctaj maxim din grupa A

România a învins Franţa, scor 30-25, şi s-a calificat în grupa principală I a CE

România a învins Ungaria, scor 27-21, în meciul de debut de la CE

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici