Gaţu: Viitorul antrenor al naţionalei va fi ales dintre Voina şi Târcă

Preşedintele Federaţiei Române de Handbal, Cristian Gaţu, a declarat, luni, pentru MEDIAFAX, că şapte antrenori străini au refuzat să preia echipa naţională feminină a României, iar viitorul tehnician va fi ales marţi dintre Radu Voina şi Mariana Târcă.

21 afișări
Imaginea articolului Gaţu: Viitorul antrenor al naţionalei va fi ales dintre Voina şi Târcă

Mariana Târcă şi Radu Voina

"Din păcate pentru ce mi-am dorit, toţi cei şapte antrenori străini cu care am purtat negocieri în ultima săptămână, termenul care mi-a fost acordat de Consiliul de Administraţie al FRH, m-au refuzat amabil şi, mai explicit sau mai pe ocolite, mi-au spus că au fost influenţaţi de declaraţiile din ţară prin care antrenorii români nu îi vor susţine. În această situaţie voi informa în scris fiecare membru al CA şi le voi cere să voteze, tot în scris, pe unul dintre cei doi tehnicieni români propuşi iniţial, Radu Voina sau Mariana Târcă. Oricare din cei doi va fi ales în funcţie îşi va stabili secundul, iar cu acest nou antrenor echipa naţională se va reuni în 6 octombrie la Bucureşti", a spus Gaţu.

Echipa naţională de handbal feminin a României se va pegăti în Capitală o săptămână, de unde va pleca la Cupa Mondială din Danemarca, care va începe la 14 octombrie.

Contractul fostului selecţionerul, Gheorghe Tadici, care a expirat imediat după terminarea Jocurilor Olimpice de la Beijing, nu a mai fost prelungit de către FRH. Gheorghe Tadici a fost numit ulterior în funcţia de manager la HC Zalău.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici