Gavi îşi reînnoieşte contractul cu FC Barcelona până în 2026

FC Barcelona şi jucătorul Pablo Páez Gavira, "Gavi", au ajuns la un acord pentru prelungirea contractului său până la 30 iunie 2026, au anunţat miercuri catalanii. Clauza de reziliere a fost stabilită la 1 miliard de euro.

60 afișări
Imaginea articolului Gavi îşi reînnoieşte contractul cu FC Barcelona până în 2026

Hepta

Evenimentul ocazionat de prelungirea noului contract al lui Gavi va avea loc joi, 15 septembrie, de la ora 19:00 (ora României), în cadrul unui eveniment deschis de pe Camp Nou:

Pablo Páez Gavira s-a născut în oraşul Los Palacios y Villafranca, lângă Sevilla, la 5 august 2004. În copilărie a ajuns în sistemul de tineret al lui Real Betis, unde a petrecut două sezoane, reprezentând verdiblancos la complexul de antrenament Luis del Sol, la doar o aruncătură de băţ de stadionul Benito Villamarín.

Apoi, Gavi s-a transferat la FC Barcelona pentru sezonul 2015/16. El i-a reprezentat mai întâi pe blaugranes la nivelul U12, înainte de a trece rapid prin categoriile de tineret pentru a ajunge la echipa U19.

După ce a impresionat rapid, nu a trecut mult timp până când a debutat pentru Barça B, înlocuindu-l pe Nico González în victoria cu 6-0 împotriva Hospitalet pe 21 februarie 2021.

Mijlocaşul a mai avut o singură apariţie în acel sezon pentru echipa B, în derby-ul local împotriva lui Espanyol.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici