Gavril Balint, noul antrenor al echipei FC Vaslui: Am semnat un contract pe un an şi trei luni

Tehnicianul Gavril Balint a fost numit în funcţia de antrenor principal al echipei FC Vaslui, după plecarea lui Viorel Hizo, a anunţat, marţi, site-ul oficial al grupării vasluiene.

378 afișări
Imaginea articolului Gavril Balint, noul antrenor al echipei FC Vaslui: Am semnat un contract pe un an şi trei luni

Gavril Balint (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

Noul antrenor al echipei FC Vaslui, Gavril Balint, a declarat, marţi, că a semnat un contract valabil un an şi trei luni cu gruparea moldavă şi a precizat că aştepta de multă vreme o ofertă deoarece mai are multe de demonstrat în fotbal.

"Aşteptam de multă vreme o ocazie, pentru că mai am multe să demonstrez în fotbal şi îmi doream să mai antrenez. Ştiu că mulţi se ţin cu mâinile de cap, că poate am făcut un pas greşit, dar eu ştiu ce am de făcut ca să am rezultate. Contractul e pe un an şi trei luni", a spus Balint, la Digi Sport.

Gavril Balint speră ca la finalul acestui sezon FC Vaslui să ocupe unul dintre primele patru locuri, pentru a putea evolua în Liga Europa. "Anul ăsta încercăm să atingem primele patru locuri, pentru a ajunge în Liga Europa. Important e să atingem Europa. Obiectivele pentru la anul rămân de discutat. Trebuie să facem o analiză bună. Deocamdată nu sunt prea multe detalii. Consider că acest lot are valoare şi se pot face lucruri bune cu ce e aici. Pe jucători i-am văzut puţin cam trişti, dar de mâine vom începe discuţiile individuale. Le-am spus ce vreau de la ei şi că avem o pasiune comună, fotbalul. Ştiu că va fi greu, dar o să fie bine", a completat Balint.

Tehnicianul formaţiei vasluiene a menţionat că îl va avea ca secund pe Iosif Rotariu, în timp ce antrenor cu portarii va fi Adrian Bogdan.

Gavril Balint, în vârstă de 50 de ani, a mai pregătit în cariera sa formaţiile FC Bihor, Sportul Studenţesc, Şerif Tiraspol şi FC Timişoara, a condus naţionala Republicii Moldova şi a fost secund la naţionala României şi la Galatasaray Istanbul.

Antrenorul Viorel Hizo a demisionat, duminică, de la FC Vaslui,  plecarea tehnicianului survenind după înfrângerea din meciul cu formaţia CS Turnu Severin, scor 0-2, suferită în etapa a XXV-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici