Gaz Metan a învins FC Timişoara, scor 1-0, şi s-a calificat în semifinalele Cupei României

Echipa Gaz Metan Mediaş s-a calificat în semifinalele Cupei României - Timişoreana, după ce a învins, joi, în deplasare, cu scorul de 1-0 (1-0), formaţia FC Timişoara, din Liga a II-a, în sferturile de finală ale competiţiei.

195 afișări
Imaginea articolului Gaz Metan a învins FC Timişoara, scor 1-0, şi s-a calificat în semifinalele Cupei României

Gaz Metan a învins FC Timişoara, scor 1-0, şi s-a calificat în semifinalele Cupei României (Imagine: Alin Matei/Mediafax foto)

Oaspeţii au înscris, în minutul 8, prin Cristian Bud, care a trimis mingea în poartă din 7 metri, cu latul, după centrarea lui Răzvan Avram.

FC Timişoara: Lepmets - Mera, Scutaru, Fl. Ilie, Sepsi - Chiş (Axente '54), Poparadu (Tameş '74), Gorobsov, Curtean (Popovici '80) - Goga, Ricketts. Antrenor: Valentin Velcea.

Gaz Metan Mediaş: Pleşca - Hoban, Frăsinescu, Fl. Lazăr, Markovici - Todea, Breveld, R. Avram, Pîrvulescu (Buzean '84) - Bud (C. Petre '28), Bawab. Antrenor: Cristian Pustai.

Cartonaşe galbene: Bud '16, Bawab '89, Pleşca '90+3 / Scutaru '24, Mera '45, Gorobsov '60, Tameş '88.

Arbitri: Ovidiu Haţegan (central) - Micloş Nagy, Dorin Mudura (asistenţi) - Paul Unimătan (rezervă).

Observatori: Aron Huzu, Gheorghe Nedelescu.

Suporterii timişoreni, care la 4 decembrie au sărbătorit, cu un concert şi o petrecere, 90 de ani de la înfiinţarea clubului, au marcat evenimentul şi pe stadion, cu o coregrafie şi mesajele: "Vivat Politehnica! Vivat Timişoara" şi "La trei ani de la Marea Unire, Poli ne-a pătruns în cuget şi-n simţire", referire la anul înfiinţării clubului, 1921.

De asemenea, fanii bănăţeni au afişat şi câteva mesaje la adresa modificărilor la Legea 4, care în opinia lor îngrădesc şi mai mult libertatea suporterilor: "Mai bine dai în cap sau jefuieşti o casă, decât să sari pe gard când echipa ta marchează / Mai bine conduci beat şi omori un om, decât să aprinzi o torţă pe un stadion". Ca în fiecare an, la ultimul meci din decembrie, Peluza Sud i-a amintit şi pe eroii revoluţiei din 1989: "Cât timp istoria nu este uitată / Eroii nu mor niciodată".

Miercuri, tot în sferturile de finală ale Cupei României, Rapid Bucureşti a învins, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, formaţia Pandurii Târgu Jiu. Celelalte meciuri din sferturile de finală ale Cupei României sunt programate astfel: Dinamo Bucureşti - Petrolul Ploieşti (joi, ora 20.30), Oţelul Galaţi - FC Vaslui (15 martie 2012).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici