Gaz Metan Mediaş - Dinamo, scor 2-2, în Liga I

Formaţia Dinamo Bucureşti a terminat la egalitate, scor 2-2, partida disputată sâmbătă seară, în deplasare, cu echipa Gaz Metan Mediaş, în etapa a XI-a a Ligii I, în care a evoluat în ultimul sfert de oră în inferioritate numerică.

399 afișări
Imaginea articolului Gaz Metan Mediaş - Dinamo, scor 2-2, în Liga I

Gaz Metan Mediaş - Dinamo, scor 2-2, în Liga I

Golurile au fost marcate de Astafei '26 şi Bawab '38 pentru Gaz Metan, respectiv Alexe '17 şi Trtovac '48 (autogol) pentru Dinamo.

0-1: Alexe deschide scorul cu un şut din faţa porţii, după o pasă de la Dănciulescu.

1-1: Astafei egalează, trimiţând în plasă mingea primită de la Bawab, după o cursă a acestuia pe partea stângă.

1-2: Bawab înscrie cu călcâiul, după o pasă de la Astafei.

2-2: Trtovac trimite mingea în propria poartă, la o centrare a lui Cătălin Munteanu.

Gaz Metan Mediaş: Greab - Buzean, Frăsinescu, Akaki, Trtovac (Bud '84) - Tahar, Todea - Astafei, Eric, C. Petre - Bawab. Antrenor: Cristian Pustai.

Dinamo: Naumovski - Nica, Luchin, D. Grigore, Pulhac - C. Matei (Rus '46), Munteanu, Boubacar - Curtean (Ţucudean '46, Koulibaly '83), Dănciulescu, Alexe. Antrenor: Dario Bonetti.

Cartonaşe galbene: Bawab '34, Tahar '85 / Rus '51, Pulhac '57, Nica '62, '78

Cartonaş roşu: Nica '78

Arbitri: Istvan Kovacs (central) - Dragoş Iliescu, Daniel Mitruţi (asistenţi) - Marian Bordean (rezervă)

Observatori: Patriţiu Abrudan, Alexandru Boc.

Potrivit prosport.ro, la acest meci Ionel Dănciulescu a trecut pe primul loc în clasamentul all-time al prezenţelor în Liga I, devansându-l pe Costică Ştefănescu. Dănciulescu a jucat meciul 491 în Liga I, în timp ce Ştefănescu a disputat 490 de partide.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici