Gaz Metan Mediaş - Gloria Bistriţa, scor 2-1, în Liga I

Formaţia Gaz Metan Mediaş a învins, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (1-0), echipa Gloria Bistriţa, în primul meci al etapei a XIV-a a Ligii I.

44 afișări
Imaginea articolului Gaz Metan Mediaş - Gloria Bistriţa, scor 2-1, în Liga I

Gaz Metan Mediaş - Gloria Bistriţa, scor 2-1, în Liga I (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

Golurile învingătorilor au fost marcate de Pârvulescu '29 şi Khubutia '56. Pentru Gloria Bistriţa a înscris Szukala '84.

Pârvulescu a deschis scorul, în minutul 29, cu un şut din 11 metri, după o pasă de la Eric de Oliveira.

Khubutia a mărit diferenţa de pe tabela de marcaj, în minutul 56, cu o lovitură cu capul din centrul careului, după o centrare a lui Kubala.

Szukala a înscris pentru Gloria Bistriţa, în minutul 84, cu un şut din interiorul careului, sub transversală.

Ambele echipe au jucat cu un fotbalist în minus încă din prima repriză. De la Gaz Metan Mediaş a fost eliminat Aganovici '13, după ce l-a lovit în gură pe Frăsinescu, în încercarea de a relua din foarfecă. Gloria Bistriţa a rămas în 10 jucători cinci minute mai târziu, când Mărginean a primit al doilea cartonaş galben şi implicit pe cel roşu.

Gaz Metan Mediaş: 12. Pleşca - 3.Trtovac, 19. Fl. Lazăr, 13. Khubutia, 25. Markovici (8. Buzean '53) - 17. Dudiţă (5. Munteanu '72), 21. Todea, 27. Eric de Oliveira, 7. Kubala, 88. Pârvulescu (15. Zaharia '81) - 2. Aganovici. Antrenor: Cristian Pustai

Gloria Bistriţa: 22. Albuţ - 14. Achim, 27. Szukala, 18. Frăsinescu, 5. Velcovici - 30. Băjenaru (15. Nalaţi '46), 16. R. Mărginean, 6. A. Mureşan, 2. C. Petre -21. Keita (25. Predescu '61), 85. B. Moraes (7. Coroian '67). Antrenor: Nicolae Manea.

Cartonaşe galbene: Markovici '15, Kubala '23 / Mărginean '14, '18, Băjenaru '44, Predescu '67

Cartonaşe roşii: Aganovici '13 / Mărginean '18.

Arbitri: Sebastian Colţescu (central) - Ioan Onicaş, Valentin Avram (asistenţi) - Gheorghe Prodan (rezervă)

Observatori: Valeriu Ioniţă, Adrian Ionescu

Supervizor : Mircea Cezar Ionescu.

La meci au asistat aproximativ 3.500 de spectatori.

Înainte de începerea partidei, s-a ţinut un minut de reculegere în memoria poetului Adrian Păunescu, care a încetat din viaţă vineri dimineaţă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici