Gaz Metan Mediaş - Petrolul Ploieşti, scor 0-1, în Liga I

Echipa Gaz Metan Mediaş a fost învinsă, luni, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), de formaţia Petrolul Ploieşti, în ultimul meci al etapei a XV-a a Ligii I, în care gazdele au protestat la decizia lui Teodor Crăciunescu de a acorda penalti pentru oaspeţi.

240 afișări
Imaginea articolului Gaz Metan Mediaş - Petrolul Ploieşti, scor 0-1, în Liga I

Gaz Metan Mediaş - Petrolul Ploieşti, scor 0-1, în Liga I (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de Opriţa, în minutul 60, dintr-un penalti obţinut tot de el după un fault comis de Markovici.

Gaz Metan Mediaş: Pleşca - Frăsinescu, Fl. Lazăr, Markovici, Vukadinovici (Vitinho '62) - Todea (Breeveld '66), C. Petre - Avram (D. Roman '81), Bawab, Pârvulescu - Bud. Antrenor: Cristian Pustai.

Petrolul Ploieşti: Bornescu - M. Tudor (Străuţ '73), Petrovici, Melinte, P. Stoica - Enescu, Bărbulescu - Opriţa, Fl. Dumitru, Stojimirovici (Buleică '58) - M. Roman (Djurovici '86). Antrenor: Valeriu Răchită.

Cartonaşe galbene: Bărbulescu '27, Enescu '37, Bornescu '90.

Arbitri: Teodor Crăciunescu (central) - Octavian Şovre, Dragoş Iliescu (asistenţi) - Dan Monea (rezervă).

Observatori: Ioan Mureşan, Vasile Szobotka.

La partida de la Mediaş au asistat aproximativ 1.500 de spectatori, dintre care 25 de fani ploieşteni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici