Gaz Metan Mediaş – Poli Iaşi, din etapa a opta din Liga 1, se joacă sâmbătă. Ora meciului

Gaz Metan Mediaş va evolua, sâmbătă, de la ora 15:30, împotriva lui Poli Iaşi, în a opta etapă din Liga 1.

111 afișări
Imaginea articolului Gaz Metan Mediaş – Poli Iaşi, din etapa a opta din Liga 1, se joacă sâmbătă. Ora meciului

Gaz Metan Mediaş – Poli Iaşi, din etapa a opta din Liga 1, se joacă sâmbătă, de la 15:30

"E adevărat că traversăm o perioadă foarte bună, venim după un rezultat fantastic, dar în fotbal le-am spus jucătorilor că ai dreptul să te bucuri sau să fii supărat doar 24 de ore.E foarte important să depăşeşti momentele de euforie. Rezultatul cu FCSB nu ne garantează victoria cu Iaşi. Este un adversar care la fel ca noi nu a cunoscut înfrângerea, semănăm ca joc şi filozofie, un fotbal de construcţie şi combinativ, au un antrenor care mi-e şi prieten foarte bun”, a declarat, la conferinţa de presă, antrenorul lui Gaz Metan Mediaş, Edward Iordănescu.

”Băieţii sunt foarte bine mental şi mai ambiţioşi poate după remiza de pe teren propriu cu Chindia, pentru că a fost frustrant să nu câştigăm acasă după ce am avut 2-0. Eu îi simt mult mai ambiţioşi acum”, a spus şi Mihai Teja, tehnicianul lui Poli Iaşi.

Echipe probabile:
Gaz Metan Mediaş: Pleşca – Romeo, Constantin, Larie, Velisar – Fofana, Olaru, Fernandes, Droppa – Cardoso, Buş
Poli Iaşi: Rusu – Gallego, Mihalache, Frăsinescu, Radu – Breeveld, Loshaj, Horşia, Cristea – Platini, Cristea

În clasamentul Ligii 1, Gaz Metan Mediaş ocupă locul patru, iar Poli Iaşi se poziţionează pe locul cinci.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici