Gaz Metan Mediaş şi Pandurii, în optimile Cupei României, Sportul Studenţesc eliminată în 16-imi

Formaţiile Gaz Metan Mediaş şi Pandurii Târgu Jiu s-au calificat în optimile Cupei României - Timişoreana, în timp ce echipa Sportul Studenţesc a fost eliminată în 16-imile competiţiei, în urma meciurilor de miercuri.

140 afișări
Imaginea articolului Gaz Metan Mediaş şi Pandurii, în optimile Cupei României, Sportul Studenţesc eliminată în 16-imi

Gaz Metan Mediaş şi Pandurii, în optimile Cupei României, Sportul Studenţesc eliminată în 16-imi (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

Gaz Metan Mediaş a învins în 16-imi pe CF Brăila, din liga secundă, prin golul lui Frăsinescu din minutul 46.

Pandurii Târgu Jiu s-a impus, scor 5-0, în partida cu echipa din a treia divizie, Vişina Nouă, reuşitele gorjenilor fiind semnate de Stromajer '7, Batin '14, '87, Vranjes '46 şi Grigoraş '75.

În schimb, echipa Sportul Studenţesc a fost eliminată de divizionarea secundă, Dunărea Galaţi, scor 1-0, prin golul lui Munteanu, din minutul 31.

Alte două meciuri începute la ora 16.00: Voinţa Sibiu - CS Otopeni şi Astra II Giurgiu - Universitatea Cluj au intrat în prelungiri, la capătul celor 90 de minute de joc scorul fiind egal, 0-0.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici