Gazzetta dello Sport: Lăcătuş a părăsit fostul său stadion cu un punct pe deplin meritat

Cotidianul Gazzetta dello Sport notează, miercuri, că tehnicianul stelist Marius Lăcătuş a plecat de la stadionul "Artemio Franchi" cu un punct pe deplin meritat, după remiza, scor 0-0, din meciul cu fosta sa echipă, Fiorentina.

15 afișări
Imaginea articolului Gazzetta dello Sport: Lăcătuş a părăsit fostul său stadion cu un punct pe deplin meritat

Gazzetta dello Sport: Lăcătuş a părăsit fostul său stadion cu un punct pe deplin meritat (Imagine: Mediafax Foto)

Jurnalul menţionează că Fiorentina a început jocul cu multă determinare. "Determinarea de la început face diferenţa şi ocaziile au apărut rapid, evident cu Mutu şi Gila, susţinuţi bine de Montolivo. Dar românii nu s-au născut ieri, (...) cea mai bună apărare este atacul şi Steaua a început să fie periculoasă. Mai ales pe partea stângă, datorită unui devastator Semedo cu care Jorgensen a avut multe probleme. Lăcătuş a părăsit fostul său stadion cu un punct pe deplin meritat", notează cotidianul italian.

"Liga Campionilor fără muzică. Viola aridă cu Steaua", a titrat Gazzetta dello Sport. "Notele imnului Ligii Campionilor erau aşteptate de ani de zile la Florenţa, dar suporterii nu au le-au putut asculta din cauza unor probleme tehnice. Semn ca o premoniţie: nici muzica impetuoasă a golului nu s-a auzit pe toată durata partidei, în ciuda generozităţii Fiorentinei şi datorită înţelepciunii tactice a românilor", scrie sursa citată.

"Juventus şi Fiorentina, remize amare", a titrat Datasport, care menţionează că a fost "o seară monumentală" pentru Frey, autorul unor intervenţii importante.

"S-a terminat la egalitate şi aşa este corect", a notat Corrierre dello Sport. "Steaua s-a dovedit a fi o echipă solidă, de temut, bine aşezată în teren, rapidă", scrie sursa citată, care precizează că Fiorentina a riscat "să capituleze" în prima repriză şi abia în a doua a încercat să fie periculoasă.

Fiorentina.it scrie că echipa italiană nu a convins în meciul cu Steaua. "Frey a salvat din nou echipa, Dainelli şi Montolivo au jucat prost. Mutu a încercat poarta adversă, dar încă nu este la cel mai bun nivel. Un egal care le lasă un gust foarte amar celor de la Fiorentina", menţionează fiorentina.it.

Calciomercato notează că meciul cu Steaua nu a fost uşor pentru Fiorentina, deoarece bucureştenii s-au apărat mult şi au avut acţiuni ofensive rapide. "Cu puţin noroc puteam obţine cele trei puncte, dar este bine şi aşa", precizează sursa citată.

"Fiorentina blocată de Steaua", a titrat La Stampa, care scrie că echipa italiană a făcut prea puţin pentru a câştiga acest meci. "Acum, meciurile cu Bayern Munchen devin fundamentale", adaugă La Stampa.

Echipa Steaua Bucureşti a terminat la egalitate, scor 0-0, meciul susţinut, marţi, în deplasare, în compania formaţiei italiene Fiorentina, contând pentru etapa a doua a grupei F a Ligii Campionilor, reuşind să câştige primul punct în actuala ediţie a competiţiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici