Geolgău a demisionat din funcţia de director sportiv al Universităţii Craiova

Fostul internaţional Gheorghiţă Geolgău a demisionat din funcţia de director sportiv al Universităţii Craiova, la aproximativ o lună după ce a preluat acest post.

132 afișări
Imaginea articolului Geolgău a demisionat din funcţia de director sportiv al Universităţii Craiova

Gheorghiţă Geolgău (Montaj foto)

Geolgău s-a prezentat, sâmbătă, la biroul patronului Adrian Mititelu unde şi-a depus demisia. Fostul jucător a venit la Craiova pe 22 iunie, a doua zi plecând cu echipa în cantonament în Austria.

Dan Stălinescu, directorul executiv al FC Universitatea Craiova, a declarat că Geolgău a demisionat din motive familiale. "M-a sunat sâmbătă, pe la 11.30, şi mi-a spus că din cauza unor probleme familiale nu mai poate să continue. Ştiu că a mers şi a avut o discuţie cu Adrian Mititelu. Sperăm să nu fie ceva grav şi dacă va avea probleme îl vom ajuta", a afirmat Stălinescu.

Până la ora transmiterii acestei ştiri, Geolgău nu a putut fi contactat.

Geolgău nu este singurul care şi-a depus demisia în ultimul timp la Craiova. Magazinerul echipei, aflat în această funcţie de aproape 10 ani, Dinu Marian a plecat de la Universitatea. De asemenea, managerul general Ilie Balaci a ales să antreneze în ţările arabe. Conform unor surse apropiate fostului oficial, Balaci a fost nemulţumit de faptul că Mititelu nu l-a întrebat dacă este dispus să preia conducerea tehnică a Universităţii în această vară.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici