Geolgău: L-am propus pe Balaci antrenor la Craiova, dar este interesat de un contract în străinătate

Noul preşedintele al clubului Universitatea Craiova, Gheorghiţă Geolgău, a declarat, luni seară, la postul TV Oltenia, că l-a propus pe Ilie Balaci pentru funcţia de antrenor principal, dar acesta este interesat de un contract în străinătate.

20 afișări
Imaginea articolului Geolgău: L-am propus pe Balaci antrenor la Craiova, dar este interesat de un contract în străinătate

Geolgău: L-am propus pe Balaci antrenor la Craiova, dar este interesat de un contract în străinătate (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

"Mă bucur nespus de mult că am revenit la Universitatea Craiova. Este echipa care m-a format ca om. Din momentul în care am ajuns la o înţelegere cu Adrian Mititelu, acesta m-a încredinţat să caut un antrenor. L-am propus pe Ilie Balaci, dar acesta deocamdată pare mai interesat să plece din nou afară, pentru că se pare că i-a venit o ofertă de nerefuzat. Aşadar căutăm alte variante. Cert este că până joi cel târziu vom anunţa noul antrenor al echipei. Nu trebuie să facem o alegere pripită, trebuie luată cea mai buna decizie", a spus Geolgău.

Geolgău a confirmat discuţiile cu portughezul Antonio Conceicao, dar a precizat că această variantă a picat. "Au apărut unele discuţii. Ştiu că Adrian Mititelu a cerut ca el să vină la începutul acestei saptamâni, dar Conceicao a amânat până pe finalul săptămânii. Nu se mai putea aştepta. Astfel s-a decis să se întrerupă discuţiile cu el", a afirmat Geolgău.

În urmă cu o săptămână apăruse informaţia că Antonio Conceicao, fostul tehnician al formaţiei CFR Cluj, s-a înţeles cu oficialii clubului Universitatea Craiova.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici