George Becali, finanţator Steaua: Aducerea unui antrenor străin la naţională este o greşeală. Burleanu nu ştie nimic, nu are nicio responsabilitate

George Becali, finanţatorul echipei Steaua Bucureşti, a dezvăluit, luni, că nu îşi doreşte ca un selecţioner străin să fie adus la echipa naţionala a României şi îl învinovăţeşte pe preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, pentru alegerea făcută.

1232 afișări
Imaginea articolului George Becali, finanţator Steaua: Aducerea unui antrenor străin la naţională este o greşeală. Burleanu nu ştie nimic, nu are nicio responsabilitate

George Becali, finanţator Steaua: Aducerea unui antrenor străin la naţională este o greşeală

După performanţele slabe reuşite la Campionatul European, selecţionerul Anghel Iordănescu a plecat de la echipa naţională a României, iar oficialii FRF sunt în căutarea unui nou antrenor care să îl înlocuiască. După spusele lui Răzvan Burleanu, următorul selecţioner va fi străin. Becali, însă, critică vehement aducerea unui selecţioner străin la naţionala României.

"În opinia mea, aducerea unui antrenor străin la naţională este o greşeală. Noi trebuie să avem un antrenor român. Nu-mi convine faptul că şi acum se procedează la fel ca în trecut la FRF. Vine Burleanu, un copil, dă ordine, iar noi trebuie să ne conformăn, oameni mari, care am făcut ceva în fotbal. Nu este normal să nu punem un antrenor român.

El (n. red - Răzvan Burleanu) nu ştie nimic, nu are nicio responsabilitate. Va pleca peste un an jumătate şi nu va mai şti nimeni de el. Nici nu ştie pe ce lume trăieşte. Cum l-au ales nu ştiu... dacă eram eu liber nu mai era el ales. Să făcea o alegere democratică. Vreau selecţioner român. Dacă sunt român nu este normal să vreau antrenor român? E problema celor care angajează antrenori străini, noi vrem un român. Nu vreau globalizare în România", a spus Becali la DigiSport.

Cu toate acestea, finaţatorul Stelei a dezvăluit care ar fi singurul străin pe care l-ar accepta pe banca naţionalei României: "Singurul care accept să vină, străin, este Zenga. Are soţie româncă..."

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici