George Copos: Am făcut un pas imens pentru îndeplinirea obiectivului

Acţionarul majoritar al FC Rapid, George Copos, a declarat, miercuri, după calificarea în finala Cupei României - Timişoreana, că echipa giuleşteană a făcut un pas important pentru îndeplinirea obiectivului, câştigarea Cupei României şi participarea în cupele europene.

105 afișări
Imaginea articolului George Copos: Am făcut un pas imens pentru îndeplinirea obiectivului

George Copos (Imagine: Ovidiu Micsi/Mediafax Foto)

"Îi felicit pe băieţi. A fost un meci foarte greu şi sunt bucuros că au reuşit această victorie. Ne-am chinuit, e adevărat, în prima repriză, dar am făcut un pas mare, imens, pentru îndeplinirea obiectivului, câştigarea Cupei României şi calificarea într-o cupă europeană. Este extrem de important că am făcut acest pas. Sunt mândru de acei copii, de acele domnişoare şi doamne care au încurajat echipa tot meciul. Începând de duminică vor intra gratuit la toate meciurile, la tribuna întâi. Le mulţumesc foarte mult, aveam nevoie de încurajările lor la acest meci important", a spus Copos.

Echipa Rapid Bucureşti s-a calificat în finala Cupei României - Timişoreana, după ce a învins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 3-2 (1-1), formaţia FC Vaslui, în manşa secundă a semifinalelor competiţiei. Golurile gazdelor au fost marcate de N. Grigore '1, Alexa '64 şi Roman '89, în timp ce pentru oaspeţi a înscris Wesley, în minutele 6 şi 47.

În tur, Rapid s-a impus, în deplasare, cu scorul de 1-0.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici