George Copos: Dinu Gheorghe făcea cea mai mare greşeală din viaţa lui dacă mergea la Steaua

Acţionarul majoritar al FC Rapid, George Copos, a declarat, miercuri seară, la Sport.ro, după victoria din meciul cu FC Vaslui, scor 1-0, că Dinu Gheorghe făcea cea mai mare greşeală din viaşa sa dacă mergea preşedinte executiv la Steaua Bucureşti, informează www.prosport.ro.

142 afișări
Imaginea articolului George Copos: Dinu Gheorghe făcea cea mai mare greşeală din viaţa lui dacă mergea la Steaua

George Copos: Dinu Gheorghe făcea cea mai mare greşeală din viaţa lui dacă mergea la Steaua (Imagine: Cosmin Motei/Mediafax Foto)

"Am ajuns să cred că nu îl cunosc suficient de bine pe Dinu Gheorghe. Este clar că făcea o mare greşeală dacă mergea la Steaua, poate cea mai mare greşeală din viaţa lui. Dinu Gheorghe este diabolic, dar nu cred că poate merge la Steaua", a spus Copos la Sport.ro.

George Copos crede în revenirea echipei sale şi de aceea amersa la meciul de la Vaslui: "A fost un meci tacticizat şi sunt foarte bucuros că am câştigat această primă manşă. Eu cred foarte mult în revenirea echipei, din acest motiv am venit şi la Vaslui. Aveam nevoie de această victorie. L-am rugat pe Zotta să închidă orice discuţie cu Porumboiu. M-am întâlnit cu suporterii să lămurim lucrurile şi mi-au promis că vor susţine echipa necondiţionat. Cred foarte mult în suporterii Rapidului. Avem atacanţi, Pancu, Sotelo, Herea! Avem un lot foarte bine plătit. Au primă 125.000 de euro dacă vor lua campionatul şi vor merge în grupele Ligii Campionilor".

Echipa Rapid Bucureşti a învins, miercuri, în deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), formaţia FC Vaslui, în prima manşă a semifinalelor Cupei României - Timişoreana. Unicul gol al întâlnirii a fost marcat din penalti de Herea, în minutul 72, după un fault comis de Borjan asupra lui Grigorie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici