George Ogăraru, convocat pentru amicalul cu Letonia

Selecţionerul echipei naţionale a României, Victor Piţurcă, a anunţat, marţi, că a convocat 12 "tricolori" care evoluează în străinătate, printre aceştia regăsindu-se şi George Ogăraru, fundaşul de la Ajax fiind singurul care nu a participat la Euro-2008

15 afișări
Imaginea articolului George Ogăraru, convocat pentru amicalul cu Letonia

George Ogăraru, convocat pentru amicalul cu Letonia (Imagine: Mediafax Foto)

Jucătorii convocaţi pentru meciul amical cu Letonia, care va avea loc la 20 august, de la ora 20.45, pe stadionul "Tineretului" din Urziceni, sunt următorii: Cosmin Contra (Getafe), George Ogăraru (Ajax Amsterdam), Cristian Săpunaru (FC Porto), Gabriel Tamaş (AJ Auxerre), Răzvan Raţ (Şahtior Doneţk), Paul Codrea (AC Siena), Răzvan Cociş (Lokomotiv Moscova), Nicolae Dică (Calcio Catania), Florentin Petre (Terek Groznîi), Adrian Mutu (Fiorentina), Ciprian Marica (VfB Stuttgart) şi Daniel Niculae (AJ Auxerre), informează site-ul FRF.

Site-ul FRF anunţă că există posibilitatea ca Victor Piţurcă să renunţe la unul sau mai mulţi jucători, "în funcţie de forma lor sportivă, de starea de sănătate şi de statutul pe care-l vor avea la echipele lor de club".

Antrenorul echipei naţionale de tineret a României, Emil Săndoi, a trimis, marţi, faxuri de convocare pentru trei "stranieri", în vederea meciului cu Ţara Galilor, de la 20 august, ora 20.00, în cadrul preliminariilor Campionatul European de Tineret. Aceştia sunt Ştefan Radu (Lazio), Laszlo Sepsi (Benfica) şi Claudiu Keşeru (FC Nantes-Atlantique).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici