George Ţucudean: Va fi un retur greu, mai greu decât turul

Atacantul echipei Dinamo Bucureşti, George Ţucudean, a declarat duminică, la premiile DinamoMania, că returul Ligii I va fi mult mai greu pentru formaţia sa decât a fost turul.

127 afișări
Imaginea articolului George Ţucudean: Va fi un retur greu, mai greu decât turul

George Ţucudean (Imagine: Laurentiu Mich/Mediafax Foto)

"Va veni şi rândul meu să joc. Vor veni perioade mai grele în acest retur. Sper să ajut şi eu echipa, să marchez. Dacă Dănciulescu şi Niculae îşi adună golurile, eu nu am atâtea nopţi dormite. E greu, dar nu ştii când ţi se oferă şansa. Sper să vină cât mai curând şi să profit de ea. Normal că mi-aş dori să ajung la numărul de goluri marcate de Dănciulescu, orice atacant îşi doreşte. Măcar să dau jumătate din cât a dat el şi tot e bine. Va fi un retur greu, mai greu decât turul. Presiunea e mai mare, sunt multe echipe aproape de noi, dar sperăm să ne concentrăm şi să rămânem acolo. În momentul de faţă Rapid şi CFR Cluj sunt cele mai periculoase contracandidate", a spus Ţucudean.

Atacantul dinamovist a salutat revenirea acţionarului Cristian Borcea alături de echipă: "Normal că ne linişteşte întoarcerea domnului Borcea. A fost şi la Săftica, a vorbit cu noi. E aproape de echipă cum a fost mereu. El ne ajută în primul rând financiar, dar şi moral pentru că este un bun pedagog şi ne menţine cu picioarele pe pâmănt. Ne dă o siguranţă, la fel cum o fac şi domnul Badea şi domnul Săvulescu".

La cea de-a şasea ediţie a premiilor DinamoMania, care a avut loc în cadrul Complexului Sportiv Dinamo, au mai fost prezenţi Ionel Dănciulescu, Marius Niculae, Raphael Stănescu şi Cristian Bălgrădean.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici