Gerard Pique (FC Barcelona) a recunoscut că a comis un henţ în careu în meciul cu Chelsea

Fundaşul echipei FC Barcelona, Gerard Pique, a recunoscut, miercuri, că a comis un henţ în careu în meciul cu Chelsea, din semifinalele Ligii Campionilor, gestul său nefiind semnalizat de arbitrul întâlnirii, Tommy Ovrebo, informează AFP.

4 afișări

"Ca să fiu sincer, mingea mi-a atins mâna, chiar dacă eu nu am intenţionat să se întâmple asta. Arbitrul este cel care ia deciziile într-un meci şi trebuie să respectăm acest lucru. Uneori decizia nu este corectă. Eu sunt doar mulţumit că ne-am calificat în finală. Restul nu depinde de noi", a declarat fundaşul.

Gerard Pique a recunoscut că FC Barcelona a avut un meci greu cu Chelsea. "A fost foarte greu, mai ales când noi am rămas în zece jucători, iar ei atacau. Dar, atunci când am marcat, nu am cuvinte pentru a descrie fericirea echipei", a mai spus jucătorul.

Echipa spaniolă FC Barcelona s-a calificat, miercuri, în finala Ligii Campionilor, după ce a terminat la egalitate, scor 1-1 (0-1), meciul cu formaţia engleză Chelsea Londra, în manşa retur a semifinalelor competiţiei.

Chelsea şi FC Barcelona au remizat, săptămâna trecută, scor 0-0, în Spania. Miercuri seară, pentru Chelsea a marcat Michael Essien, în minutul 9, în timp ce pentru FC Barcelona a înscris Andres Iniesta, în minutul 90+3.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici