Gerard Pique şi Shakira, felicitaţi de ziua lor. Surpriza pentru "un lider cu ADN" pregătită de La Liga | VIDEO

2 februarie este o zi importantă în familia lui Gerard Pique. Atât fotbalistul, cât şi iubita lui, artista Shakira, îşi sărbătoresc ziua de naştere. Fundaşul Barcelonei a împlinit 32 de ani, în timp ce cântăreaţa a ajuns la vârsta de 42 de ani.

1408 afișări
Imaginea articolului Gerard Pique şi Shakira, felicitaţi de ziua lor. Surpriza pentru "un lider cu ADN"  pregătită de La Liga | VIDEO

Gerard Pique şi Shakira, felicitaţi de ziua lor. Surpriza pentru "un lider cu ADN" pregătită de La Liga | VIDEO

Apărătorul catalan va sărbători alături de colegii săi, are meci cu gruparea blaugrana, pe teren propriu. Barcelona va juca pe Camp Nou cu Valencia, de la ora 19:30, în etapa cu numărul 22.

Pe pagina de Twitter a competiţiei La Liga a fost postat un filmuleţ cu un colaj cu cele mai importante faze din cariera jucătorului. "Un lider cu ADN. La mulţi ani 32, Gerard Pique!", însoţit de numărul de trofee câştigate de fundaş, a fost mesajul care a însoţit filmuleţul.

Gerard Pique are în palmares şapte titluri de campion în La Liga, trei trofee din Liga Campionilor, şase Cupe şi tot atâtea Supercupe ale Spaniei, trei Supercupe ale Europei şi tot trei trofee câştigate în Mondialul Cluburilor. Cu echipa naţională a Spaniei a câştigat un Campionat Mondial şi unul European.

Nici pe pagina de Twitter a echipei Barcelona nu au lipsit felicitările pentru jucătorul care a ajuns în anul 2008 pe Nou Camp, transferat contra sumei de 5,5 milioane de euro de la Manchester United. A jucat 40.278 de minute în tricoul blaugrana, 475 de meciuri în toate competiţiile şi a marcat de 43 de ori.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici