Gerardo Martino a anunţat că pleacă de la FC Barcelona

Tehnicianul Gerado Martino a anunţat, sâmbătă, după ce FC Barcelona a ratat câştigarea titlului în Spania, că părăseşte gruparea catalană.

171 afișări
Imaginea articolului Gerardo Martino a anunţat că pleacă de la FC Barcelona

Gerardo Martino (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Vreau să vă comunic, de comun acord cu conducerea clubului, că nu mai suntem staful tehnic al FC Barcelona", a spus Mertino, făcând referire şi la antrenorii secunzi.

Gerardo Martino se afla la conducerea tehnică a FC Barcelona din iulie 2013.

Formaţia Atletico Madrid a câştigat pentru a zecea oară campionatul Spaniei, după ce a remizat, sâmbătă, pe teren propriu, scor 1-1, cu rivala FC Barcelona, în ultima etapă a ediţiei de campionat 2013/2014.

FC Barcelona a deschis scorul prin Alexis Sanchez, în minutul 34, iar Atletico a înscris golul care i-a adus titlul prin Godin, în minutul 49.

Atletico Madrid încheie campionatul cu 90 de puncte, în timp ce FC Barcelona are 87 de puncte, la fel ca a treia clasată, Real Madrid.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici