Gerardo Martino: A fost un week-end trist pentru fotbal

Antrenorul echipei FC Barcelona, Gerardo Martino, a declarat că week-end-ul a fost unul "extrem de trist" penru fotbal, după decesul lui Tito Vilanova, pentru care jucătorii catalani au evoluat cu banderole negre în meciul cu Villarreal, scor 3-2, din campionatul Spaniei.

64 afișări
Imaginea articolului Gerardo Martino: A fost un week-end trist pentru fotbal

Gerardo Martino (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

"A fost un week-end extrem de trist pentru Barcelona şi pentru fotbal. Mi se pare inoportun şi deplasat să vorbesc de fotbal şi despre cum s-a desfăşurat meciul. Îmi doresc doar să transmit mult curaj familiei lui Tito", a declarat Martino.

Martino a preluat echipa vara trecută, după ce Vilanova a fost constrâns să renunţe la funcţie pentru a urma un tratament pentru cancer la glanda salivară. Tito Vilanova a murti, vineri, la 45 de ani.

Gerardo Martino a scurtat conferinţa de presă de după meciul de pe stadionul El Madrid, răspunzând doar la două întrebări.

"Am avut multă capacitate de reacţie, mult curaj, multă forţă. Ştiam că trebuie să reacţionăm astfel pentru a ne păstra şansele. Însă în astfel de împrejurări fotbalul pare atât de lipsit de importanţă şi părea deplasat să le vorbesc jucătorilor despre fotbal. Este munca mea, munca lor, dar mi s-a părut fără importanţă", a adăugat Martino.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici