Gerardo Martino: Am câştigat meritat

Selecţionerul Paraguayului, Gerardo Martino, a declarat că echipa sa a jucat bine şi a câştigat meritat meciul amical cu România, scor 2-0, mai ales că "tricolorii" nu i-au pus în reală dificultate pe jucătorii săi, informează ABC Color.

106 afișări
Imaginea articolului Gerardo Martino: Am câştigat meritat

Gerardo Martino: Am câştigat meritat (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Am jucat bine, sunt mulţumit după jocul cu România, mai ales de evoluţia din prima repriză. Am câştigat meritat, ne-am creat multe situaţii bune, iar în partea a doua am jucat sigur, nu am suferit niciun moment", a spus Martino.

'"Paraguay trece testul", a titrat cotidianul ABC Color. "Gazdele au controlat total prima parte şi puteau mări avantajul. Repriza a doua a fost mai relaxată, în care România a reacţionat şi a testat calităţile defensive paraguayene. Echipa României a încercat un joc intens, dar fără acurateţe, mai ales de la mijloc în sus. Alexe a fost cel mai periculos om al europenilor. Jocul ofensiv al echipei României s-a îmbunătăţit considerabil în repriza secundă. Victorie meritată a Paraguayului", a scris sursa citată.

Publicaţia Ultima Hora a notat că "Paraguay a fost mult superioară României". "Echipa lui Martino a jucat mai bine, a dominat mijlocul terenului, a creat pericol pe benzi şi, când a putut, a fost letală. După pauză, Paraguayul a luat puţin piciorul de pe acceleraţie, încurajând România să fie mai agresivă, dar fără probleme pentru selecţionata albirroja", a scris Ultima Hora.

"Victorie comodă în faţa României", a comentat cotidianul La Nacion.

Publicaţia Paraguay a titrat: "Bijuteriile Paraguayului şi-au arătat caratele. Echipa noastră ar fi putut învinge şi mai confortabil".

Echipa naţională a României a fost învinsă, duminică, pe stadionul Defensores del Chaco din Asuncion, de selecţionata Paraguayului, scor 2-0, într-un meci amical, înregistrând al doilea eşec în turneul din America de Sud, după cel din partida cu Brazilia, scor 0-1. Golurile au fost marcate de Valdez '2 şi Santa Cruz '29.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici