Gerardo Martino, noul antrenor al echipei FC Barcelona

Tehnicianul argentinian Gerardo "Tata" Martino va fi noul antrenor al echipei FC Barcelona, în locul lui Tito Vilanova, care a renunţat la funcţie din cauza problemelor de sănătate, informează AFP, citând presa spaniolă.

648 afișări
Imaginea articolului Gerardo Martino, noul antrenor al echipei FC Barcelona

Gerardo Martino (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

"Tata" Martino, care a pregătit pe Newell's Old Boys, este aşteptat la Barcelona, marţi, după ce a încheiat acest acord, luni, cu oficialii clubului, într-o videoconferinţă, susţine cotidianul As.

Potrivit presei spaniole, tehnicianul va semna pe trei ani şi va veni alături de actualul său secund, Jorge Pautasso, şi de preparatorul fizic, Elvio Paolorroso.

Preşedintele clubului FC Barcelona, Sandro Rosell, a anunţat, săptămâna trecută, că tehnicianul Tito Vilanova nu mai poate asigura funcţia de antrenor al echipei catalane din cauza unor probleme de sănătate.

Sâmbătă seară, Tito Vilanova a mulţumit tuturor celor de la FC Barcelona şi fanilor pentru sprijin, într-o scrisoare deschisă postată pe site-ul clubului catalan.

Vilanova, fostul secund al lui Josep Guardiola, a preluat echipa sezonul trecut şi avea contract cu FC Barcelona până în vara anului 2014.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici