Gerlem a fost trimis la echipa a doua a clubului Farul

Conducerea tehnică a echipei Farul a decis ca jucătorul Willian Gerlem să se antreneze cu formaţia a doua a clubului, care activează în Liga a III-a, ca urmare a gesturilor brazilianului la adresa spectatorilor constănţeni în partida cu FC Argeş, scor 2-0, transmite corespondentul MEDIAFAX.

3 afișări

Gerlem nu a dorit să participe la şedinţa de pregătire a echipei constănţene, programată duminică, el închizîndu-şi telefonul, astfel că nu a putut fi contactat de oficialii Farului pentru a oferi vreo explicaţie. În aceste condiţii, până la şedinţa Consiliului Director în care se va lua o sancţiune, s-a decis ca Gerlem să nu mai facă parte din lotul echipei constănţene, el urmând să se antreneze cu Farul 2 în Liga a 3-a.

Willian Gerlem a fost transferat de Farul în primăvara anului 2007 de la formaţia portugheză Estoril. Echipa portugheză a renunţat în acel moment la serviciile jucătorului brazilian tocmai din cauza problemelor disciplinare ale acestuia.

Sâmbătă, în minutul 59 al partidei dintre Farul şi FC Argeş, Gerlem a primit cartonaş galben pentru o intervenţie dură asupra unui adversar. Antrenorul Cristian Cămui a decis atunci să-l înlocuiască pe jucătorul brazilian, din cauza faptului că era prea nervos. În momentul schimbării, Gerlem s-a întors spre banca tehnică a formaţiei FC Argeş şi a făcut gesturi obscene către suporterii echipei Farul care l-au huiduit pe toată durata partidei, iar arbitrul Robert Dumitru i-a acordat al doilea avertisment şi, implicit, cartonaşul roşu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici