Germania va întâlni Serbia în finala Cupei Mondiale de baschet, după ce a învins SUA

Germania ajunge în prima sa finală a Cupei Mondiale de baschet masculin, după ce a învins, vineri, echipa Statelor Unite, cu 113-111.

367 afișări
Imaginea articolului Germania va întâlni Serbia în finala Cupei Mondiale de baschet, după ce a învins SUA

Germania va întâlni Serbia în finala Cupei Mondiale de baschet, după ce a învins SUA

Nemţii vor întâlni Serbia în finala de duminică.

Serbia a învins cu 95-86 Canada.

Statele Unite ale Americii erau favoritele la medalia de aur în FIBA World Cup. Germania a fost condusă de fundaşul Andreas Obst, care a marcat 24 de puncte, şi de atacantul Franz Wagner, care a adăugat 22 de puncte, în drumul spre cea mai mare victorie baschetbalistică din istoria Germaniei.

Pentru Statele Unite, turneul nu a atras multe dintre vedetele de top din NBA, dar echipa va arăta aproape sigur altfel pentru Jocurile Olimpice de la Paris din 2024, potrivit New York Times.

La turneul din 2019, Statele Unite au avut un parcurs şi mai dezamăgitor, nereuşind să se claseze în primele trei locuri după o înfrângere în sferturile de finală în faţa Franţei, după ce au câştigat turneul în 2014 şi 2010. Înainte de înfrângerea cu Franţa, Statele Unite câştigaseră 19 meciuri consecutive la Cupa Mondială.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici