Gest controversat al lui Lance Armstrong: IMAGINEA în care sportivul e alături de cele 7 tricouri galbene din Turul Franţei

Lance Armstrong a postat, sâmbătă, pe Twitter, o fotografie în care apare întins pe o canapea, iar pe peretele alăturat sunt cele şapte tricouri galbene din ediţiile Turului Franţei câştigate de el, succese retrase apoi pentru dopaj.

619 afișări
Imaginea articolului Gest controversat al lui Lance Armstrong: IMAGINEA în care sportivul e alături de cele 7 tricouri galbene din Turul Franţei

Gest controversat al lui Lance Armstrong: IMAGINEA în care sportivul e alături de cele 7 tricouri galbene din Turul Franţei (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Alături de fotografie, Armstrong a menţionat: "Am revenit la Austin şi stau întins".

Mesajul sportivului a fost vizualizat până la această oră de peste 139.000 persoane.

Fotografia a suscitat numeroase comentarii, părerile fiind împărţite între fanii lui Armstrong şi criticii acestuia, care l-au insultat pentru acest gest provocator.

În data de 23 octombrie, Lance Armstrong a scos din biografia sa de pe Twitter referirea la cele şapte victorii în Turul Franţei, la câteva ore după ce Uniunea Ciclistă Internaţională a confirmat anularea palmaresului sportivului din august 1998 până în prezent.

La 10 octombrie, Agenţia Americană Antidoping (Usada) a publicat un raport de 202 pagini, însoţit de 1.000 de pagini de mărturii şi cercetări, în care denunţă sistemul de dopaj pus la punct de Lance Armstrong.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici