Gest nobil în fotbal. James Rodriguez i-a salvat viaţa lui Coulibaly, după ce acesta a suferit un stop cardiac pe teren

O fotografie apărută în cursul zilei de miercuri a scos la iveală faptul că James Rodriguez a efectuat o manevră de prim ajutor care i-a salvat viaţa lui Ousmane Coulibaly după ce acesta a suferit un stop cardiac în timpul unui meci jucat în campionatul din Qatar.

705 afișări
Imaginea articolului Gest nobil în fotbal. James Rodriguez i-a salvat viaţa lui Coulibaly, după ce acesta a suferit un stop cardiac pe teren

Sursa foto: Mediafax Foto / AP

„În timpul meciului din QNB Stars League dintre Al Rayyan şi Al Wakrah, disputat sâmbătă, Ousmane Coulibaly a suferit un atac de cord care a necesitat intervenţia personalului medical şi a ambulanţei prezente la locul de desfăşurare", se arată într-un comunicat al ligii din Qatar.

Starul din Mali rămâne în stare stabilă la spital, iar conform comunicatului „jucătorul primeşte în prezent îngrijirile şi atenţia medicală necesară.”

Internaţionalul din Mali, în vârsă de 32 de ani, cu 16 selecţii la naţională, evolua pentru Al Wakrah în timpul meciului din QNB Stars League cu Al Rayyan, când s-a prăbuşit pe teren, în faţa porţii adverse, spre finalul primei reprize.

Medicii panicaţi s-au grăbit să intre pe teren, iar meciul a fost întrerupt temporar.

James Rodriguez, care joacă acum pentru Al-Rayyan, dar a trecut pe la Real Madrid, Bayern Munchen şi Everton, a alergat în ajutorul lui Coulibaly, înainte ca medicii să ajungă acolo.

Meciul a fost abandonat

Columbianu a fost surprins de beIN SPORTS în timp ce îi ajusta capul rivalului său pentru a-i permite acestuia să poată respira, înainte ca medicii să ajungă la faţa locului pentru a continua tratamentul.

După ce şi-au dat seama de gravitatea problemei, meciul a fost în cele din urmă abandonat, scorul fiind 1-0 pentru Al Rayyan, în momentul prăbuşirii lui Coulibaly.

Între timp, jucătorii de la Al Wakrah şi Al Rayyan au adus un omagiu personalului medical care i-a salvat viaţa lui Coulibaly, la începutul meciul reprogramat, disputat luni.

Ei au format o gardă de onoare şi i-au aplaudat pe eroi pe teren înainte de a poza cu ambele echipe care au ţinut un tricou cu numele lui Ousmane Coulibaly.

Al Rayyan a câştigat în cele din urmă meciul cu 3-0, Rodriguez marcând de două ori.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici