Getafe - Barcelona s-a încheiat 0-2, în etapa a şaptea din La Liga

Barcelona a obţinut trei puncte importante în ultima etapă din La Liga cu Getafe, scor 2-0, şi a urcat, momentan, pe locul doi în campionatul Spaniei, cu 13 puncte, la un singur punct în spatele rivalei Real Madrid, dar cu un meci în plus.

119 afișări
Imaginea articolului Getafe - Barcelona s-a încheiat 0-2, în etapa a şaptea din La Liga

Getafe - Barcelona s-a încheiat 0-2, în etapa a şaptea din La Liga

Fără Leo Messi, Ousmane Dembele şi tânărul Anssu Fati, catalanii au deschis scorul în minutul 41 prin Luis Suarez. Junior Firpo a dus scorul la 2-0 în minutul 49 şi a închis tabela. Elevii lui Ernesto Valverde au încheiat meciul în zece oameni, după eliminarea lui Clement Lenglet din minutul 82.

Pentru Barcelona urmează un alt duel important în La Liga. Pe 6 octombrie, catalanii vor primi vizita celor de la Sevilla, echipă care ocupă locul opt cu zece puncte. Meciul direct le poate găsi pe ambele echipe la egalitate de puncte, în cazul în care andaluzii vor câştiga duelul cu Real Sociedad.

FC Barcelona nu a avut parte de un debut fericit nici în Champions League, împotriva Borussiei Dortmund. Spaniolii au remizat, scor 0-0 şi au fost aproape de a pierde meciul, dar Ter Stegen a apărat un penalty executat de Marco Reus.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici