Gheorghe Chivorchian este noul secretar general al FRF, Deaconu rămâne şef la CCA

Noul preşedinte al FRF, Răzvan Burleanu, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că în mandatul său secretarul general al forului va fi Gheorghe Chivorchian, în timp ce Vasile Filimon şi Alexandru Deaconu îşi vor păstra funcţiile de trezorier, respectiv şef al CCA.

218 afișări
Imaginea articolului Gheorghe Chivorchian este noul secretar general al FRF, Deaconu rămâne şef  la CCA

Gheorghe Chivorchian (Imagine: Victor Ciupuliga/Mediafax Foto)

Răzvan Burleanu a menţionat că va face o evaluare a personalului Federaţiei Române de Fotbal. "În 6-7 zile o să fac o analiză a personalului. Acolo unde voi găsi oameni merituoşi, aceştia vor rămâne în funcţii, dar acolo unde vom găsi persoane care au călcat strâmb atunci nu se vor mai regăsi în funcţii de conducere", a spus Burleanu.

Şeful FRF a adăugat că va majora salariile angajaţilor care au în prezent venituri sub salariul mediu pe economie. "Am înţeles că sunt câţiva angajaţi ai FRF care câştigă sub salariul mediu pe economie şi atunci o să încercăm să reglăm aceste lucruri. Mai ales prin aceste proiecte noi pe care dorim să le punem în aplicare", a explicat el.

Răzvan Burleanu a fost ales, miercuri, în funcţia de preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal (FRF), el primind 113 voturi în turul doi de scrutin, faţă de 59 câte a avut fostul arbitru Vasile Avram.

În prima sa declaraţie ca şef al FRF, Burleanu i-a cerut demisia lui Adalbert Kassai, secretarul general din mandatele fostului preşedinte Mircea Sandu. Kassai a fost acuzat de contracandidaţii lui Gheorghe Popescu la preşedinţia FRF că i-a făcut campanie electorală fostului internaţional.

Înaintea turului doi al alegerilor, Gheorghe Chivorchian le-a cerut, miercuri, membrilor afiliaţi care l-au votat în primul tur să-i acorde sufragiile lui Răzvan Burleanu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici