Gheorghe Chivorchian: Ne-am propus să câştigăm Cupa României

Preşedintele Consilului Director al Poli Timişoara, Gheorghe Chivorchian, a declarat, joi, după tragerea la sorţi a sferturilor de finală ale Cupei României, că gruparea bănăţeană şi-a propus să câştige această competiţie.

92 afișări
Imaginea articolului Gheorghe Chivorchian: Ne-am propus să câştigăm Cupa României

Gheorghe Chivorchian (Imagine: Alexandru Hreniuc/Mediafax foto)

"La o primă estimare pare un meci uşor, dar e destul de greu totuşi. Mediaşul are un lot bun, iar în cupele europene au arătat că au forţă. Ne-am propus să câştigăm Cupa României, nu este uşor, dar am făcut paşi importanţi. La tragerea la sorţi ar fi trebuit să fim în urna întâi", a spus Chivorchian

Directorul sportiv al FC Dinamo, Constantin Dănilescu, s-a arătat mulţumit de rezultatul tragerii la sorţi, unde "alb-roşii" vor întâlni echipa Petrolul Ploieşti. "Sunt mulţumit că jucăm din nou în faţa propriilor suporteri. Sperăm să avem acelaşi parcurs, să abordăm cu seriozitate şi să ne calificăm în primăvară. Nu ne interesează scorul, important e să câştigăm. Sperăm să ne refacem după meciul cu Steaua, care e cu câteva zile înainte. Nu ne e teamă de suporterii Petrolului, pentru că ne vom lua măsurile necesare. Sper ca acei suporteri rebeli de la Petrolul să nu vină la Bucureşti", a completat Chivorchian.

Programul partidelor din sferturile de finală ale Cupei României-Timişoreana:

Poli Timişoara - Gaz Metan Mediaş

Dinamo - Petrolul Ploieşti

Rapid - Pandurii Târgu Jiu

Oţelul Galaţi - FC Vaslui

Meciurile vor avea loc la 6-8 decembrie, primele echipe urmând să fie organizatoare. Partida Oţelul - FC Vaslui va avea loc la o altă dată, deoarece gălăţenii vor juca în Liga Campionilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici