Gheorghe Hagi a fost desemnat antrenorul rundei a 13-a în Superligă

Cel mai bun unsprezece al etapei cu numărul 13 al Superligii la fotbal masculin a fost dat publicităţii marţi de Liga Profesionistă de Fotbal. Gheorghe Hagi e antrenorul momentului, motiv pentru care a fost desemnat tehnicianul etapei.

170 afișări
Imaginea articolului Gheorghe Hagi a fost desemnat antrenorul rundei a 13-a în Superligă

Gheorghe Hagi a fost desemnat antrenorul rundei a 13-a în Superligă

Alături de el, a mai prins echipa ideală şi Louis Munteanu, care a contribuit sezonul acesta la 7 reuşite ale liderului clasamentului.

FCSB, FC Argeş şi FC Voluntari au câte doi reprezentanţi în cel mai bun unsprezece al rundei.

Echipa ideală a etapei a 13-a:

Portar
Cătălin Straton (FC Argeş / 32 de ani) - A închis excelent poarta piteştenilor, contribuind din plin la victoria argeşenilor (cele mai multe şuturi respinse – 7).

Fundaşi
Costinel Tofan (FC Argeş / 26 de ani) - Acţiunile căpitanului argeşenilor au pus multă presiune pe adversari. A câştigat 13 dueluri, cele mai multe reuşite de un fundaş dreapta în această rundă.
Cosmin Achim (FC Voluntari / 27 de ani) - Unul dintre jucătorii reprezentativi din istoria grupării ilfovene, Cosmin Achim a înscris primul gol din acest sezon pentru FC Voluntari.
Joyskim Dawa (FCSB / 26 de ani) - Pe lângă jocul consistent din apărare, a deschis scorul în derby-ul de pe stadionul Ilie Oană.
Marius Briceag (U Cluj / 30 de ani) - A înscris golul care le-a adus studenţilor clujeni toate cele trei puncte.

Mijlocaşi
Omar Govea Garcia (FC Voluntari / 26 de ani) - Titularizat în premieră de către Liviu Ciobotariu, a marcat un gol şi a oferit o pasă decisivă. Este primul mexican cu minute în Superliga României.
“Nana” Boateng (CFR Cluj / 28 de ani) - A fost mijlocaşul defensiv cu cel mai bun index InStat - 257. Este al 13-lea marcator al campioanei din acest sezon.
Doru Popadiuc (Chindia / 27 de ani) - Prinde "Echipa etapei" pentru a doua rundă la rând. Trei goluri şi o pasă decisivă sunt reuşitele mijlocaşului Chindiei în ediţia curentă.

Atacanţi
Louis Munteanu (Farul / 20 de ani) - A înscris pentru a treia oară în acest start de sezon fantastic, în care mai are treu pase decisive şi un penalty scos.
Vitalie Damaşcan (FC Voluntari / 23 de ani) - A marcat pentru a doua rundă la rând. S-a remarcat la un alt capitol important, şapte driblinguri reuşite, cele mai multe izbutite de un jucător în etapa a 13-a.
Florinel Coman (FCSB / 24 de ani) - A înscris pentru întâia oară în ediţia curentă, reuşita din ultima etapă fiind a 34-a din carieră în Superliga României.

Antrenorul Etapei
Gheorghe Hagi (Farul / 57 de ani - FOTO) - Farul lui Gheorghe Hagi a continuat seria rezultatelor formidabile cu o victorie mare în faţa unuia dintre cei mai solizi adversari din Superligă.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici