Gheorghe Hagi: Am făcut un meci bun de la început până la sfârşit. Sunt mulţumit pe deplin

Managerul tehnic al formaţiei FC Viitorul, Gheorghe Hagi, s-a declarat mulţumit de prestaţia jucătorilor săi din meciul cu Gaz Metan Mediaş, câştigat de campioana en titre, luni, cu scorul de 3-0, în prima etapă a Ligii 1.

1761 afișări
Imaginea articolului Gheorghe Hagi: Am făcut un meci bun de la început până la sfârşit. Sunt mulţumit pe deplin

Gheorghe Hagi: Am făcut un meci bun de la început până la sfârşit. Sunt mulţumit pe deplin

"E începutul de campionat, meci acasă, trebuia să începem cu dreptul. Am făcut un meci bun de la început până la sfârşit. Sunt mulţumit pe deplin", a afirmat Hagi, la finalul jocului, conform Dolce Sport.

Tehnicianul în vârstă de 52 de ani se aşteaptă la o partidă spectaculoasă cu CFR Cluj, în etapa a doua a Ligii 1. Hagi s-a referit şi la debutul în cupele europene.

"Toate mciurile sunt grele, campionatul o să fie greu. Vom avea un meci frumos cu CFR Cluj, îl întâlnesc pe Dan Petrescu. O să vedem cine va câştiga. Se apropie şi preliminariile, nu avem cum să nu ne gândim la asta. Am crescut şi noi, am căpătat experienţă, ne jucăm şansa", a completat Gheorghe Hagi.

Campioana en titre FC Viitorul a debutat cu victorie în noul sezon al Ligii 1, învingând, luni, pe teren propriu, cu scorul de 3-0, echipa Gaz Metan Mediaş. Au marcat Aurelian Chiţu, Cristian Ganea şi George Ţucudean.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici