Gheorghe Hagi: Am jucat mai bine decât Steaua azi, dar suntem mici!

Gheorghe Hagi, antrenorul echipei FC Viitorul, a declarat, duminică, după eşecul formaţiei sale pe teren propriu cu Steaua Bucureşti, scor 1-3, faptul că jucătorii săi au jucat mai bine decât adversarii, dar au fost nedreptăţiţi de arbitrajul lui George Găman.

2 afișări

"Dacă pierzi, trebuie să fii fericit? Am jucat, am încercat să ne facem treaba, dar meciul are 90 de minute, din păcate. Am jucat cu o echipă experimentată, le-am dat una-două ocazii şi ne-au pedepsit. Îmi pare rău. Am fost mai buni decât adversarii.

Meritam mai mult astăzi, dar asta e. Am făcut greşeli în anumite momente şi asta ne-a costat. Nu are rost să-mi aduc aminte de ce s-a întâmplat pe teren. Nu pot fi bucuros când pierd, n-o să stau să discut nici de una, nici de alta. Rămânem aşa cum e. Penalty la Tănase şi gol valabil n-aţi văzut? Dar tac din gură, merg înainte. Nu comentez pentru că suntem mici. Prea mici! S-a văzut astăzi, suntem mici.

Mai e până joi, la meciul de Europa League, vom vedea atunci ce echipă aliniem. Sper să facem un meci bun", a spus Hagi, la Dolce Sport.

Steaua Bucureşti a câştigat meciul cu FC Viitorul, scor 3-1, la Ovidiu, în etapa a doua din Liga 1 de fotbal. Tudorie a deschis scorul în minutul 29, Aurelian Chiţu a egalat cu patru minute înainte de pauză, iar Adi Popa şi Nicolae Stanciu au marcat pentru Steaua în minutele 61 şi 89.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici