Gheorghe Hagi: Am luat trei puncte, dar încă suntem în lupta pentru evitarea retrogradării

Antrenorul echipei FC Viitorul, Gheorghe Hagi, a declarat, duminică, după victoria din meciul cu CFR Cluj, scor 2-1, că formaţia sa nu a scăpat încă din zona retrogradării cu acest succes.

82 afișări
Imaginea articolului Gheorghe Hagi: Am luat trei puncte, dar încă suntem în lupta pentru evitarea retrogradării

Gheorghe Hagi (Imagine: Razvan Lupica/Mediafax Foto)

"Am început foarte prost returul, dar astăzi am fost inspirat în alegerea titularilor. Am întâlnit o echipă experimentată, dar ne-a ieşit jocul, mai ales pe contraatac. Aveam nevoie de această victorie pentru a prinde din nou aripi. Sunt mulţumit de jocul echipei şi de felul cum băieţii au luptat. Am luat trei puncte, dar încă suntem în lupta pentru evitarea retrogradării", a spus Hagi la Digisport.

Echipa FC Viitorul a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 2-1 (2-1), formaţia CFR Cluj, într-un meci din etapa a XXI-a a Ligii I, în care gazdele au jucat în inferioritate numerică din minutul 58, după eliminarea lui Carp.

Golurile învingătorilor au fost marcate de Henrique '26 şi R. Marin '41, în timp ce pentru gazde a înscris Chanturia, în minutul 39.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici