Gheorghe Hagi, despre partida cu CFR: Trebuie să arătăm că suntem campioana României

Managerul tehnic al echipei FC Viitorul, Gheorghe Hagi, a declarat, vineri, că formaţia CFR Cluj merită să fie liderul Ligii 1, dar a precizat că are aşteptări mari de la jucătorii săi înaintea meciului de sâmbătă.

119 afișări
Imaginea articolului Gheorghe Hagi, despre partida cu CFR: Trebuie să arătăm că suntem campioana României

Gheorghe Hagi, despre partida cu CFR: Trebuie să arătăm că suntem campioana României

"Primul gând pe care trebuie să îl avem este să câştigăm cele trei puncte, să facem un meci complet, să ne adaptăm la adversar, pentru că adversarul are calitate, putere şi un antrenor care ştie să organizeze echipe şi să joace la rezultat.

CFR e o echipă puternică din toate punctele vedere, cu jucători buni şi experimentaţi, dar jucăm acasă, avem şi noi forţa noastră şi trebuie să ştim să ducem jocul spre cele trei puncte. Va fi un meci frumos, deschis oricărui rezultat. Noi suntem campioana României şi trebuie să arătăm acest lucru pe teren", a afirmat Hagi, într-o conferinţă de presă.

Tehnicianul în vârstă de 52 de ani a enumerat şi atuurile echipei pregătite de Dan Petrescu: "În primul rând antrenorul. În al doilea rând, au investit bine în acest an competiţional şi lucrurile se văd. Plus o echipă cu jucători buni, cu experienţă. Au multe atuuri, nu întâmplător sunt pe primul loc şi trebuie recunoscut acest lucru".

Campioana en titre Viitorul va primi vizita liderului CFR Cluj, sâmbătă, de la 20:45, în etapa a 15-a a Ligii 1.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici