Gheorghe Hagi: Noi suntem ăia tineri, frumoşi, care încercăm să răsturnăm toate pronosticurile

FC Viitorul şi Dinamo au remizat, luni, scor 0-0, la Ovidiu, într-un meci din play-off-ul Ligii 1, iar Gheorghe Hagi, antrenorul constănţenilor, s-a declarat mulţumit de evoluţia elevilor săi, chiar dacă nu au câştigat şi au pierdut, pentru moment, fotoliul de lider.

1942 afișări
Imaginea articolului Gheorghe Hagi: Noi suntem ăia tineri, frumoşi, care încercăm să răsturnăm toate pronosticurile

Gheorghe Hagi: Noi suntem ăia tineri, frumoşi, care încercăm să răsturnăm toate pronosticurile (Imagine: Alexandru Raita/ Arhiva Mediafax Foto)

Cele două echipe au stat foarte bine în teren, iar portarii au avut evoluţii foarte bine, lucru care a făcut ca meciul să se încheie fără gol. Hagi pune acest lucru pe seama valorii egale dintre echipele aflate în play-off. "Aţi văzut finale de Liga Campionilor, Europa League, în care să se marcheze 7.000 de goluri? Valorile sunt apropiate, nu o să fie goluri multe şi diferenţe foarte mari", a spus Hagi la conferinţa de presă de după meci.

În urma acestui rezultat, Viitorul acumulează 27 de puncte, la egalitate cu FCSB, dar pierde fotoliul de lider, în timp ce Dinamo rămâne pe locul 5 în clasament, cu 22 de puncte. Hagi a vorbit şi despre meciul de etapa viitoare, cu FC Steaua. Înaintea confruntării directe, cele două formaţii se află la egalitate de puncte, în fruntea clasamentului, despărţite doar de golaveraj. "Sper. Să nu vorbesc dinainte... Noi suntem ăia tineri, frumoşi, care încercăm să răsturnăm toate pronosticurile. Ce am văzut în seara asta îmi dă încredere. Sper să am sâmbătă noroc foarte mare (n.r. - la meciul cu FC Steaua), să dau şi eu un gol, aşa cum ne-au dat ei în ultimele şase meciuri. Şi Niţă s-o greşească...", a spus Hagi.

Fostul internaţional român a vorbit şi despre omologul său din această seară, Cosmin Contra, dar şi despre ambiţiile pe care le are alături de echipa sa. "Antrenor valoros, creşte. Are ambiţie, în anumite momente face diferenţa (n.r. - Cosmin Contra). [...] Muncesc, îmi fac datoria, cresc copii. Sunt puternici, se pot bate de la egal la egal cu toate echipele din România. Mă simt bun, întotdeauna m-am simţit bun. Sper să auziţi cât mai multe lucruri despre mine...", a conchis Hagi la conferinţa de presă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici