Gheorghe Hagi, pentru a zecea oară desemnat antrenorul etapei

La finele rundei a 7-a a Superligii, Liga profesionistă de Fotbal a anunţat componenţa celui mai bun unsprezece al etapei, al cărei antrenor a fost ales, pentru a zecea oară în acest sezon, tehnicianul lui Farul Constanţa, Gheorghe Hagi.

175 afișări
Imaginea articolului Gheorghe Hagi, pentru a zecea oară desemnat antrenorul etapei

Farul Constanţa domină echipa acestei etape, cu 4 jucători prezenţi alături de Georghe Hagi, dintre care doi atacanţi.

Echipa ideală a etapei a 7-a din play-off şi play-out:

Portar

  • Simone Scuffet (CFR Cluj / 26 ani) - A arătat şi în duelul cu Universitatea că este un portar de mare valoare, intervenţiile sale fiind decisive.

Fundaşi

  • Cristian Manea (CFR Cluj / 25 de ani) - Fundaşul clujenilor de bandă dreaptă şi-a trecut în cont o nouă pas de gol, a şasea în campionatul curent.
  • Junior Pius (FC Botoşani / 27 de ani) - Tot mai sigur de la meci la meci. A fost jucătorul cu cele mai multe dueluri câştigate - 20, dintre care 12 aeriene.
  • Ionuţ Larie (Farul / 36 de ani) - Căpitanul dobrogenilor şi-a condus echipa spre o victorie mare, care o apropie şi mai mult pe Farul de atingerea obiectivului.
  • Raul Opruţ (FC Hermannstadt / 25 de ani) - A consumat multă energie pe durata partidei. A fost implicat din plin în ambele faze de joc.

Mijlocaşi

  • Andrei Cordea (FCSB / 23 de ani) - Intrat pe durata reprizei secunde, a marcat golul care a adus liniştea în tabăra roş-albaştrilor.
  • Tudor Băluţă (Farul / 24 de ani) - Deşi a evoluat doar până la finalul primei reprize, dirijorul Farului de la centrul terenului şi-a trecut de două ori numele pe tabelă.
  • Ovidiu Popescu (FCSB / 29 de ani) - A trecut cu bine peste problemele medicale din acest sezon şi redevine fotbalistul care dă siguranţă echipei. Golul său a venit într-un moment foarte important, la doar câteva minute după ce Sepsi a egalat.
  • Andrei Ivan (Universitatea Craiova / 26 de ani) - A marcat un nou gol decisiv pentru Universitatea, vârful oltenilor fiind principalul pericol pentru porţile adverse în ediţia curentă.

Atacanţi

  • Louis Munteanu (Farul / 20 de ani) - Face un sezon de vis! Cu cele două reuşite, tânărul din atacul Farului a ajuns la şapte goluri şi cinci pase decisive în 26 de apariţii.
  • Denis Alibec (Farul / 32 de ani) - Un jucător fantastic, greu de oprit când este în formă! A contribuit cu trei goluri la cea mai spectaculoasă victorie reuşită de Farul în play-off-ul curent.

Antrenorul Etapei

  • Gheorghe Hagi (Farul / 58 de ani ) - Din nou, dobrogenii şi-au pus în valoare forţa ofensivă şi au reuşit cea mai spectaculoasă victorie din play-off-ul actual. Este desemnat pentru a 10-a oară "Antrenorul etapei".

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici