Gheorghe Hagi regretă că nu a jucat la Universitatea Craiova

Fostul internaţional Gheorghe Hagi, în prezent manager tehnic al formaţiei FC Viitorul, a declarat, joi, că regretă faptul că în cariera sa de jucător nu a evoluat la echipa Universitatea Craiova.

192 afișări
Imaginea articolului Gheorghe Hagi regretă că nu a jucat la Universitatea Craiova

Gheorghe Hagi (Imagine: Andrei Alex Moise/Mediafax Foto)

"Întotdeauna cei de la Craiova au fost puternici. Bineînţeles că mi-a părut rău că nu am jucat şi eu la Craiova. Am fost aproape, am venit cu gândul ăsta (n.r. - la Bucureşti), de a merge acolo, dar la aeroport m-au aşteptat cei de la Sportul Studenţesc. Nu a venit nimeni de la Craiova. De ce, nu ştiu. Eram prea mic atunci. Semnasem şi eu ca orice copil pentru trei echipe, cine m-a luat primul, asta a fost. Dar nu regret că m-a luat Sportul", a spus Hagi, care a jucat în ţară la Farul Constanţa, Sportul Studenţesc şi Steaua.

El a menţionat că are multe amintiri legate de meciurile disputate împotriva Universităţii Craiova pe Stadionul Ion Oblemenco, arenă care găzduieşte în această seară ultimul meci înaintea începerii lucrărilor de demolare. "Am amintiri mai multe legate de Craiova, şi rezultate bune şi unele mai puţin bune, şi o eliminare acolo, în minutul 16 sau 20, când era Sorin Cârţu antrenor. Dar ultima oară când am fost la Craiova am simţit că e ceva special la ei acolo, a simţit-o şi Ianis, e tradiţie, spirit, pasiune, iubire, tot. Bravo lor, e Brazilia din România acolo, pentru că produc mulţi jucători. E bine că au revenit pe prima scenă", a spus Hagi.

Partida CS Universitatea Craiova - Steaua Bucureşti, din sferturile de finală ale Cupei României - Timişoreana, programată în această seară, de la ora 20.30, va fi ultima pe Stadionul Ion Oblemenco înaintea începerii lucrărilor de demolare. Autorităţile centrale şi locale urmează să construiască pe acelaşi amplasament un stadion nou cu o capacitate de 30.000 de locuri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici