Gheorghe Mulţescu, antrenor la Dinamo

Tehnicianul Gheorghe Mulţescu a fost numit, luni, în funcţia de antrenor principal al echipei Dinamo, a anunţat site-ul oficial al grupării din Şoseaua Ştefan cel Mare.

63 afișări
Imaginea articolului Gheorghe Mulţescu, antrenor la Dinamo

Gheorghe Mulţescu, antrenor la Dinamo

"Este o decizie luată în unanimitate şi vizează o întărire a băncii tehnice. Este important că simultan se asigură o continuitate a muncii depuse, încă din toamna trecută, de către Cornel Dinu şi Cornel Ţălnar. Sunt convins că, în această formulă, avem un staff tehnic complet şi competent, care să continue strategia stabilită la finalul anului trecut", a declarat preşedintele Nicolae Badea pentru site-ul oficial al clubului.

Mulţescu a semnat un contract valabil până în vara anului 2009, urmând să fie ajutat de Cornel Ţălnar, Iulian Mihăescu, secunzi, şi Gheorghe Niţu, antrenor cu portarii.

Administratorul delegat Cornel Dinu îşi va păstra în continuare atribuţiile de director tehnic, aşa cum s-a întâmplat în ultimii ani pe timpul mandatelor lui Ioan Andone, Esteban Vigo, Ion Marin, Florin Marin, Mircea Rednic sau Walter Zenga.

"Lucrurile vor decurge de la sine pentru că vorbim de o colaborare care se reia după 25 ani. Şi cu Dinu, şi cu Ţălnar am fost în permanent contact în ultimii ani atunci când a fost vorba de Dinamo. Va fi o muncă în echipă", a declarat Gigi Mulţescu.

Site-ul oficial al FC Dinamo reaminteşte că în urmă cu 25 de ani, în sezonul 1983-1984, cu Cornel Dinu - antrenor secund, Gigi Mulţescu şi Cornel Ţălnar - jucători, Dinamo obţinea cea mai importantă performanţă pe plan internaţional, calificarea în semifinalele Cupei Campionilor Europeni. Ultimul mandat al lui Gigi Mulţescu ca antrenor în Ştefan cel Mare a fost în sezonul 1990-1991.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici