Gheorghe Mulţescu spune că are o ofertă de a antrena în Emirate: "Voi discuta după această etapă"

Antrenorul formaţiei Petrolul Ploieşti, Gheorghe Mulţescu, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că are o ofertă de la un club din Emiratele Arabe Unite şi că va discuta cu reprezentanţii grupării arabe după etapa a XIV-a a Ligii I.

63 afișări
Imaginea articolului Gheorghe Mulţescu spune că are o ofertă de a antrena în Emirate: "Voi discuta după această etapă"

Gheorghe Multescu (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

Gheorghe Mulţescu a comentat şi posibila plecare a secundului său, Yuksel Yesilova, la Sivasspor.

"El a fost contactat de către o echipă din campionatul Turciei, dar va discuta după etapa de la sfârşitul acestei săptămâni. Aşa este civilizat, să stai de vorbă cu cei care te caută. Deocamdată, nu se pune problema plecării sale, am înţeles că cei de acolo aşteaptă şi rezultatul echipei, însă, dacă primeşte o ofertă extraordinară… Şi pe mine m-a sunat cineva din Emirate şi voi discuta după această etapă", a declarat Mulţescu.

Tehnicianul în vârstă de 62 de ani a preluat funcţia de antrenor principal al echipei Petrolul Ploieşti la jumătatea lunii septembrie, înlocuindu-l pe Răzvan Lucescu. El a semnat un contract valabil până în 2016.

Gheorghe Mulţescu a mai pregătit în carieră pe Dinamo, Dacia Unirea Brăila, Samsunspor, Kayserispor, Adanaspor, Ankaragucu, Sportul Studenţesc, Astra Ploieşti, Gaziantepspor, Politehnica Timişoara, Petrolul Ploieşti, Jiul Petroşani, FC Braşov, Universitatea Cluj, FC Vaslui, Progresul Bucureşti şi Ceahlăul Piatra Neamţ, Gaz Metan Mediaş, la multe dintre aceste formaţii el având mai multe mandate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici