Ghinionul prelungirilor – Dinamo pierde şansa de ieşi din zona de baraj după un gol marcat cu umărul

  • Vladislav Blănuţă a egalat în minutele suplimentare de joc, pentru FC U Craiova 1948, în partida de sâmbătă din Superligă, cu Dinamo Bucureşti.
  • Craioveanul a marcat cu umărul, un gol care o împiedică pe Dinamo să iasă din zona locurilor de baraj.
  • Oltenii rămân pe ultimul loc în campionat.
539 afișări
Imaginea articolului Ghinionul prelungirilor – Dinamo pierde şansa de ieşi din zona de baraj după un gol marcat cu umărul

Sursa foto: Facebook/Dinamo Bucureşti

O victorie a „câinilor roşii” pe Stadionul „Ion Oblemenco” le-ar fi adus acestora 22 de puncte şi un loc 12, înafara poziţiilor ce duc la baraj.

Oaspeţii au dominat mare parte a meciului, bifând primele două ocazii de gol până în minutul 20. Baeten a replicat apoi la poarta lui Golubovic, cu un şut la colţul scurt, puţin pe lângă bară.

Alb-roşii au deschis scorul pe final de repriză, în minutul 43, după o acţiune colectivă începută în flancul drept, de unde mingea a ajuns în centrul careului la Gregorio, care l-a servit la linia de 16 metri pe Milanov. Acesta a şutat pe jos, fără şansă pentru Gurău.

Repriza secundă nu a consemnat ocazii iminente, gazdele părând a nu avea capacitatea de a se apropia periculos de poarta dinamovistă.

Golul egalizator a venit totuşi în ultimul minut de joc regulamentar, când Baeten a trimis o centrare în zona punctului cu var, de unde Băluţă, în tentativa de a lovi mingea cu capul, a trimis balonul spre poarta lui Golubovici cu umărul.

Este al treilea meci recent în care Dinamo primeşte gol şi pierde puncte în minutele suplimentare de joc, după cel cu Petrolul Ploieşti (1-1) şi Oţelul Galaţi (0-1).

FC U Craiova 1948 rămâne pe ultimul loc în clasament, cu 18 puncte, la egalitate cu FC Botoşani, în timp ce Dinamo e pe locul 14, cu 20 de puncte.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici