Ghionea a semnat un contract pe trei ani cu FC Rostov

Fundaşul central şi căpitanul echipei Steaua, Sorin Ghionea, a semnat, miercuri, un contract pe trei ani cu gruparea din prima ligă a Rusiei, FC Rostov, informează site-ul oficial al echipei antrenate de Oleg Protasov.

22 afișări
Imaginea articolului Ghionea a semnat un contract pe trei ani cu FC Rostov

Ghionea a fost ofertat de Rostov (Imagine: Mediafax Foto)

Cu puţin timp înaintea anunţului făcut de site-ul clubului rus, pagina de web a FC Steaua precizase că Sorin Ghionea a fost ofertat de FC Rostov, jucătorul urmând să-şi negocieze contractul în perioada următoare. "FC Steaua Bucureşti anunţă că a primit o ofertă oficială de tranfer pentru jucătorul Sorin Ghionea din partea clubului FC Rostov, din prima ligă rusă. Jucătorul îşi va negocia, în perioada imediat următoare, termenii contractului, urmând ca un anunţ oficial să fie făcut în curând", se arată în comunicatul FC Steaua.

Potrivit unor declaraţii ale oficialilor stelişti, clubul român ar urma să primească 100.000 de euro în urma acestui transfer.

Sorin Ghionea, 31 de ani, a fost transferat pentru prima dată de Steaua în 2002. După un împrumut la echipa de unde a provenit, Oţelul Galaţi, Ghionea s-a reîntors la Steaua în sezonul 2004/2005. Ghionea a cucerit două titluri de campion al României cu Steaua şi a făcut parte din echipa care a ajuns până în semifinalele Cupei UEFA în sezonul 2005/2006.

FC Rostov este antrenată de tehnicianul ucrainean Oleg Protosov. Acesta a pregătit formaţia Steaua în 2005, din lotul stelist făcând parte şi Ghionea. În sezonul precedent, Rostov a ocupat poziţia a 14-a în clasamentul primei ligi din Rusia, salvându-se de la retrogradare.

FC Rostov va juca, în 23 ianuarie, un meci amical cu Gloria Bistriţa, în Antalya.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici