Ghionea: Simt că las în urmă cea mai frumoasă perioadă din viaţa mea

Fundaşul central Sorin Ghionea, care miercuri a semnat un contract cu gruparea din Rusia FC Rostov, consideră că lasă în urmă cea mai frumoasă perioadă din viaţa lui după plecarea de la Steaua.

15 afișări
Imaginea articolului Ghionea: Simt că las în urmă cea mai frumoasă perioadă din viaţa mea

Ghionea: Simt că las în urmă cea mai frumoasă perioadă din viaţa mea (Imagine: Constantin Vlădescu/Mediafax Foto)

"Îmi vine foarte greu să plec de la Steaua în acest moment, deoarece am petrecut aici atâţia ani minunaţi, în care m-am bucurat de trofee şi de performanţe mari în cupele europene. Simt că las în urmă cea mai frumoasă perioadă din viaţa mea şi pot spune că inima mea va rămâne întotdeauna alături de Steaua. Ştiam că va veni şi acest moment şi am simţit că este timpul să fac pasul spre o experienţă în fotbalul din străinatate", a spus Ghionea pentru site-ul oficial al Stelei.

Ghionea a precizat că a contat în decizia lui de a evolua pentru FC Rostov faptul că formaţia rusească este antrenată de Oleg Protasov.

"Faptul că Oleg Protasov este antrenor la Rostov a contat destul de mult, deoarece am lucrat foarte bine cu el în perioada în care a antrenat la Steaua şi este un tehnician foarte capabil", a mai spus el.

Fundaşul are încredere că Steaua va reuşi să câştige titlul în Liga I şi fără el.

"Sper să fiu sănătos şi să am rezultate cât mai bune cu noua mea echipă. În ceea ce-i priveşte pe foştii mei colegi, le doresc din tot sufletul să aibă un sezon care să onoreze blazonul Stelei şi îi rog să-mi păstreze şi mie o medalie de campion la vară", a menţionat Sorin Ghionea.

Internaţional român a ţinut să precizeze că suporterii stelişti vor rămâne în inima lui. "Le mulţumesc tuturor celor care activează la club, începând de la conducători, antrenori sau jucători şi până la îngrijitorii terenurilor pentru faptul că au contribuit la afirmarea mea ca jucător şi pentru că mi-au oferit onoarea de a lucra alături de ei. De asemenea, le mulţumesc în mod special suporterilor care au fost alături de mine şi de echipa şi îi asigur că îi iubesc şi vor fi mereu în inima mea. Forza Steaua!", a concluzionat Sorin Ghionea.

Sorin Ghionea şi-a luat rămas bun, miercuri seară, de la membrii delegaţiei steliste din Antalya.

Sorin Ghionea a semnat, miercuri, un contract pe trei ani cu gruparea din prima ligă a Rusiei, FC Rostov.

Sorin Ghionea, 31 de ani, a fost transferat pentru prima dată de Steaua în 2002. După un împrumut la echipa de unde a provenit, Oţelul Galaţi, Ghionea s-a reîntors la Steaua în sezonul 2004/2005. Ghionea a cucerit două titluri de campion al României cu Steaua şi a făcut parte din echipa care a ajuns până în semifinalele Cupei UEFA în sezonul 2005/2006.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici