Giampaolo Pazzini (Sampdoria) a semnat cu Inter Milano

Atacantul italian al echipei Sampdoria Genova, Giampaolo Pazzini, a semnat un contract cu Internazionale Milano valabil până în iunie 2015, a anunţat, vineri, clubul milanez, pe site-ul oficial, informează AFP.

4 afișări

În cadrul acestui transfer, Inter l-a cedat pe francezul Jonathan Biabiany.

Inter nu precizează valoarea tranzacţiei, însă, potrivit cotidianului Gazzetta dello Sport, aceasta se ridică la 12 milioane de euro.

Pazzini (26 de ani) are 14 selecţii în echipa naţională a Italiei, pentru care a marcat un gol. În campionatul Italiei, atacantul a înscris de 64 de ori.

Giampaolo Pazzini va purta tricoul cu numărul 7 la Inter, echipă la care sunt legitimaţi şi jucătorii Cristian Chivu şi Denis Alibec.

Presa italiană a scris, în această săptămână, că pentru a-l achiziţiona pe Pazzini, Inter Milano a făcut Sampdoriei o ofertă de 15 milioane de euro plus împrumutul unui jucător dintre Coutinho, Biabiany, Alibec şi Santon.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici