Giani Kiriţă, dorit de două echipe din prima ligă turcă

Fotbalistul Giani Kiriţă, care a câştigat în sezonul 2009/2010 campionatul Turciei cu formaţia Bursaspor, este dorit cu insistenţă de echipele Sivasspor şi Karabukspor, informează cotidianul Bursa Hakimiyet.

150 afișări
Imaginea articolului Giani Kiriţă, dorit de două echipe din prima ligă turcă

Giani Kiriţă, dorit de două echipe din prima ligă turcă (Imagine: Laurenţiu Mich/Mediafax Foto)

Sivasspor a terminat campionatul turc pe locul 15, iar Karabukspor a promovat în primul eşalon, după ce a încheiat sezonul pe locul întâi în liga a doua.

Giani Kiriţă joacă la Bursaspor din 2008. El a mai evoluat în Turcia la Samsunspor (2003-2005), Gaziantepspor (2005-2007) şi Ankaragucu (2007-2008).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici